Dolços sanots

80 RECEPTES BONISSIMES PER AL CAP I PER AL COS

Autor: Zurriaga Mitjans (Croqueta de xocolata), Laura

Sección: GASTRONOMÍA - Repostería

Dolços sanots

Dolços sanots

21,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MONTENA
Publicación:
01/03/2024
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'un postre deliciós i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços?Tot el que sempre has volgut saber i molt …

Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap.

És possible gaudir d'un postre deliciós i sense sucre?

Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades?

Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços?

Tot el que sempre has volgut saber i molt més sobre la pastisseria saludable ho trobaràs a Dolços sanots, el primer llibre de receptes de la Croqueta de Xocolata, la reina dels dolços.

Pastissos, brioixeria, gelats, cremes untables... Descobreix 80 receptes fàcils, saludables, delicioses i sense sucre per preparar en un moment i amb ingredients a l'abast de la teva mà.

Leer más

Más información del libro

Dolços sanots

Editorial:
MONTENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-19650-85-6
EAN:
9788419650856
Nº páginas:
208
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
21 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Repostería

Laura Zurriaga va estudiar química, cuinera especialitzada en rebosteria, professora i divulgadora. Des del seu perfil Croqueta de Xocolata, ha conquerit les xarxes socials compartint receptes, trucs i consells perquè, amb els ingredients i els estris que tots tenim a casa, puguem gaudir d'una rebosteria saludable per al cos i per a la ment.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar